Bloemenatelier Lotus

Bloemen winkel huurt koelcel voor verse moederdag bloemen

Bloemenwinkel Lotus heeft besloten om dit jaar een koelcel te huren voor de drukke moederdagperiode. Op deze manier kunnen zij hun bloemen vers en fris houden, om zo hun klanten de beste kwaliteit te bieden.

De koelcel zorgt ervoor dat de bloemen op de juiste temperatuur worden bewaard, waardoor ze langer mooi blijven en langer kunnen worden verkocht. Dit is vooral belangrijk tijdens de warme lente dagen.

De bloemenwinkel is ervan overtuigd dat deze investering zal bijdragen aan een succesvolle moederdagverkoop en tevreden klanten. Het huren van een koelcel is een slimme zet voor elke bloemenwinkel die hun klanten de beste kwaliteit bloemen wil bieden.

Met een gehuurde koelcel kunnen bloemenwinkels zoals deze zich onderscheiden van andere aanbieders en hun klanten verzekeren van de beste bloemen voor deze speciale dag. Een slimme zet voor elke bloemenwinkel die streeft naar tevreden klanten en een succesvolle verkoopperiode.


Bloesembar Sint-Truiden

De Bloesembar worden al verschillende edities voorzien van de nodige koeling door Cooltrailer

Butcher's Store

Butcher's Store Antwerpen, Antwerp City South en Hove koos voor Cooltrailer voor tijdelijk extra koelcapaciteit.

Jeugdkampen van koeling voorzien

Jeugdverenigingen ontdekken de voordelen van Cooltrailer Steeds meer jeugdverenigingen kiezen voor Cooltrailer als hun partner voor kampplaatsen. En dat is niet verwonderlijk! Dankzij de koelunits en koelaanhangwagens kunnen ze nu genieten van gekoelde drankjes en etenswaren tijdens hun activiteiten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x