Bloesembar Sint-Truiden

Efficiënt koelen voor de Bloesembar in Sint-Truiden

De Bloesembar in Sint-Truiden is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de stad in het teken staat van de prachtige bloesems. Het is een populaire trekpleister voor zowel locals als toeristen en biedt een gezellige sfeer waarbij men kan genieten van diverse hapjes en drankjes. Om ervoor te zorgen dat deze hapjes en drankjes op de juiste temperatuur geserveerd kunnen worden, is er een betrouwbare koelcel nodig. En daar komt Cooltrailer in beeld.

Al sinds de eerste editie van de Bloesembar doet de organisatie een beroep op ons voor de nodige koeling. Als specialist in mobiele koeloplossingen weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om voedsel en dranken op de juiste temperatuur te bewaren. Met onze koelcel zorgen wij ervoor dat de Bloesembar haar gasten kan voorzien van heerlijk gekoelde drankjes en versnaperingen.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid

De Bloesembar is een tijdelijk evenement en daarom is flexibiliteit van groot belang. Onze koelcel is eenvoudig te plaatsen op elke gewenste locatie en kan snel op temperatuur gebracht worden. Hierdoor kan de organisatie zich focussen op het evenement zelf, zonder zich zorgen te hoeven maken over de koeling. Daarnaast is onze koelcel ook uiterst betrouwbaar. Wij zorgen voor het onderhoud en de controle van de koelcel, zodat deze altijd optimaal functioneert en er geen onverwachte problemen ontstaan.

Op maat gemaakte oplossingen

Bij Cooltrailer begrijpen we dat elk evenement anders is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Voor de Bloesembar hebben we bijvoorbeeld rekening gehouden met de grootte van het evenement en de capaciteit die nodig is voor de koeling. Zo hebben we ervoor gezorgd dat er voldoende ruimte is voor de voorraad van dranken en voedsel, maar ook voor de nodige werkruimte.

Bovendien kunnen wij ook voorzien in extra koeling voor bijvoorbeeld de opslag van bloesemproducten of andere verse producten. Zo kunnen de lokale ondernemers die deelnemen aan de Bloesembar ook hun producten op de juiste temperatuur bewaren en presenteren.

Duurzame koeling

Bij Cooltrailer vinden we het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van duurzaamheid. Daarom maken wij gebruik van milieuvriendelijke koeltechnieken en streven we naar een zo laag mogelijk energieverbruik. Zo hebben we bijvoorbeeld geïnvesteerd in de nieuwste technologieën op het gebied van energiebesparing, waardoor onze koelcel niet alleen goed is voor het behoud van voedsel en dranken, maar ook voor het milieu.

Maak van uw evenement een succes met Cooltrailer

Dankzij onze efficiënte en betrouwbare koelcel, heeft de Bloesembar in Sint-Truiden elk jaar weer een succesvol evenement. Wij zijn trots dat we kunnen bijdragen aan dit mooie initiatief en zorgen er graag voor dat de gasten kunnen genieten van gekoelde drankjes en hapjes. Wilt u ook een betrouwbare en flexibele koeloplossing voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!


Koelcel Bloesembar


Koelcel Bloesembar sint-truidenButcher's Store

Butcher's Store Antwerpen, Antwerp City South en Hove koos voor Cooltrailer voor tijdelijk extra koelcapaciteit.

Jeugdkampen van koeling voorzien

Jeugdverenigingen ontdekken de voordelen van Cooltrailer Steeds meer jeugdverenigingen kiezen voor Cooltrailer als hun partner voor kampplaatsen. En dat is niet verwonderlijk! Dankzij de koelunits en koelaanhangwagens kunnen ze nu genieten van gekoelde drankjes en etenswaren tijdens hun activiteiten.

Bloemenatelier Lotus

Bloemenwinkel Lotus heeft besloten om dit jaar een koelcel te huren voor de drukke moederdagperiode. Op deze manier kunnen zij hun bloemen vers en fris houden, om zo hun klanten de beste kwaliteit te bieden. De koelcel zorgt ervoor dat de bloemen op de juiste temperatuur worden bewaard.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x