Francorchamps F1 2019


Cooltrailer levert koeling voor grote prijs formule 1 België

Cooltrailer is verheugd om te mogen aankondigen dat wij de koeling mochten verzorgen voor de grote prijs formule 1 in België. Onze koeloplossingen zorgden ervoor dat de dranken en etenswaren op de juiste temperatuur bleven tijdens dit prestigieuze evenement. Wij zijn trots om deel uit te maken van dit succesvolle evenement.

Onze koeltrailers zijn speciaal ontworpen om aan de hoge eisen van grote evenementen, zoals de formule 1, te voldoen. Met onze betrouwbare en efficiënte koelingstechnologieën kunnen we ervoor zorgen dat alle producten vers en gekoeld blijven, zelfs onder extreme omstandigheden.

Het is een eer voor Cooltrailer om te worden gekozen als leverancier voor de grote prijs formule 1 in België. Wij zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van dit evenement en we kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met andere grote evenementen en organisaties.

Bloesembar Sint-Truiden

De Bloesembar worden al verschillende edities voorzien van de nodige koeling door Cooltrailer

Butcher's Store

Butcher's Store Antwerpen, Antwerp City South en Hove koos voor Cooltrailer voor tijdelijk extra koelcapaciteit.

Jeugdkampen van koeling voorzien

Jeugdverenigingen ontdekken de voordelen van Cooltrailer Steeds meer jeugdverenigingen kiezen voor Cooltrailer als hun partner voor kampplaatsen. En dat is niet verwonderlijk! Dankzij de koelunits en koelaanhangwagens kunnen ze nu genieten van gekoelde drankjes en etenswaren tijdens hun activiteiten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x