Particulier met communiefeest

Een communiefeest organiseren

Mini cooltrailer: de perfecte koeloplossing voor elk feest

Organiseer je binnenkort een communie, verjaardag of buurtfeest en wil je ervoor zorgen dat je gasten kunnen genieten van goed gekoelde dranken? Dan is onze mini cooltrailer de ideale oplossing.

Met zijn compacte formaat past hij perfect onder een carport en kan hij zelfs binnen in de meeste standaard garages geplaatst worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de beschikbare ruimte.

Het afgelopen communiefeest was een groot succes dankzij onze mini cooltrailer. De dranken bleven heerlijk koel en de gasten waren meer dan tevreden.

Ben jij ook op zoek naar een professionele koeloplossing voor jouw feest? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij ons. Wij zorgen ervoor dat jouw feest onvergetelijk wordt met onze mini cooltrailer.


Bloesembar Sint-Truiden

De Bloesembar worden al verschillende edities voorzien van de nodige koeling door Cooltrailer

Butcher's Store

Butcher's Store Antwerpen, Antwerp City South en Hove koos voor Cooltrailer voor tijdelijk extra koelcapaciteit.

Jeugdkampen van koeling voorzien

Jeugdverenigingen ontdekken de voordelen van Cooltrailer Steeds meer jeugdverenigingen kiezen voor Cooltrailer als hun partner voor kampplaatsen. En dat is niet verwonderlijk! Dankzij de koelunits en koelaanhangwagens kunnen ze nu genieten van gekoelde drankjes en etenswaren tijdens hun activiteiten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x